esmaspäev, 27. august 2012

Puhkelaager Nõval 1.osa

  Registreerusin 24.08-26.08 toimuvasse puhkelaagrisse pildistamise ja õppimise eesmärgil. Saime seda kõike käigupealt. Sinnasõit oli küll üsna keeruline, kuigi kaart osalejatele saadeti. Kohalejõudes haaras meid endasse vaikus ja vaid loodushääled.... Telkisime ja läksime ümbrust uudistama....

Äärmiselt puhas männimets uhkete vanade mändidega vaheldumas noorte ja rohelistega. Rikkalikult marju nii pohlasid kui mustikaid...Ja mitmes valikuis seeni nii männiriisikaid kui kukeseeni ja ka vähemal määral puravikulaadseid.... 


Ja määratult kaunis liivarand, kus liiv laulis!!!! Meri tundus kuidagi eriliselt põnev oma rütmis lainetelauluga. Rannas turritasid püstised õngeridvad ja neid valvavad kalamehed....


Taevast kaunistasid toredad pilvelaevad igasugu kujusid võttes ja päikesega värvimänge mängides. Klõpsutasin aparaati ja üritasin muudkui kaunimate piltideni jõuda, seda edastades, mida loodus pakkus.

4 kommentaari:

Jüri Talts ütles ...

Kas madusid (rästikuid ja nastikuid) ei kohanud ... väidetavalt võib sealsetes metsaalustes nendega sageli kohtuda. Nõva rand on selles mõttes mõnud, et seal on palju puhast valget liiva ja seal keerab laine end üsna korralikult ... surfaritele pidi see kant meeldima.
Mind on alati huvitanud sellised õppekogunemised sel eesmärgil, et huvitab, kuidas seal see õpitöö toimub. Sinu kirjutisest lugesin välja vaid et õppimine käis käigult?
St lihtsalt uudishimu ... et kas see tähendab et nagu meil ordukatega, kus soovitame ja anname teineteisele nõu ning õpime üksteiselt või on siiski olemas ka mingid loengu moodi asjad või koospildistamised, kus keegi seletab, et mida mingit objekti pildistades silmas pidada ... ehk saad selles osas mind tulevikus valgustada, kasvõi privas .. lihtsalt ma pole ise sellistel üritustel käinud ning ei tea mida sellistest ettevõtmistest oodata .. et kas vaid head seltskonda ning mõningaid näpunäiteid või pühendutakse siiski ka veidi põhjalikumale selgitusele :)

Vaatleja ütles ...

Jüri, ma vastan Sulle privas jah!
Aga see polnud päris õppelaager vaid puhkelaager!

Karin Raagul ütles ...

Ja käisidki ära, tubli! Kauneid kaadreid oled saanud ja mõnus lugemine oli ka.
Ootan juba järge;)

Jeti ütles ...

Oled sina ikka tubli ja ettevõtlik ! Tekitasid minus ka huvi sealsesse randa minna , muidu sõidame Nõvalt alati mööda. Seda tean , et seal on seenemetsad.
Pildid on väga ilusad !